top of page

Offshore WindTech

Home / Conference / Offshore WindTech

2024 TECHNICAL SUMMIT AGENDA

*Simultaneous translation will be available throughout the conference *同時通訳は、会議全体で利用できます。

Day 2 – Offshore WindTech

Held in parallel with  Japan Wind Energy 2024 Strategic Summit, Offshore WindTech is a must-attend Technical Conference that is exclusively dedicated to discussing advanced technologies for the offshore wind industry.

 

Offshore WindTech is open to all delegates, exhibitors, and visitors.

Oct 17 Morning Session

10:00 - 10:10 

(10 mins)

Welcome Address

10:10 - 11:00 

(50mins)

[Panel] Forging A Resilient Offshore Wind Supply Chain

Panelist:

Saverio Ventrelli
Global Business Development - Offshore Wind&Solar and Data Centers presso
Siemens Energy

Sebastiaan Kiemel
Business Unit Manager Japan
DEME Group

11:00 - 11:20

(20 mins)

[Keynote] Advanced Technology for Offshore Wind Market
  • Reserved for Silver Sponsor

11:20 - 11:40

(20 mins)

[Keynote] Digitalization and Smart Technologies in Offshore Wind Operations
  • Reserved for Silver Sponsor

11:40 - 12:00 

(20mins)

[Keynote] Call for Paper

Luncheon & Networking

Oct 17 Afternoon Session

14:00 - 14:20 

(20 mins)

[Keynote] Environmental Impact and Sustainability in Offshore Wind Farms - Mitigate risks
  • Reserved for Silver Sponsor

14:20 - 14:40 

(20mins)

[Keynote] Call for Paper

14:40 - 15:30
(50mins)

[Panel] The Future of Offshore Wind Operations and Maintenance
Offshore Windtec
bottom of page